fbpx

Revaleiland 1
1014ZG Amsterdam

No cash cards only

Groepen / Zaalhuur

De ideale huiskamer voor jouw feestje, borrel of vergadering.

Heb je iets te vieren? Ben je op zoek naar je eigen privéruimte met bar en muziekinstallatie? Of zoek je een inspirerende vergaderlocatie? 

 

Neem contact op via onderstaande e-mail of klik hier voor meer info. 

Contact

Jos@barhout.nl

Onze ruimtes

Bar Hout telt twee verdiepingen, waarvan beide uitgerust met een bar en zonovergoten terras. Beneden kom je om lekker te lunchen, te borrelen of te genieten van de zon. Boven heb je je eigen privé huiskamer ter beschikking met bar, muziekinstallatie en binnenterras.

Dit alles maakt Bar Hout de plek bij uitstek voor een feestje, borrel, event, creatieve business meeting, presentatie, workshop, training, persevenement, receptie of private diner. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

Beneden –  de borrelboom 

Beneden bieden we de mogelijkheid om groepsborrels, feestjes en groepsdiners te organiseren. We reserveren jouw eigen plekje bij de borrelboom en bar. Voor diners van meer dan 8 personen hebben we een apart groepsmenu.

Uitermate geschikt voor

Feestje Borrel Groepsdiner 

Boven – privéruimte  

De bovenverdieping is een prachtige ruimte die afgesloten kan worden voor jou en je vrienden. De ruimte is voorzien van een eigen bar, binnenterras, beamer/scherm en een fantastisch uitzicht over het Houthavenpark. De ruimte is uitermate geschikt om groepsborrels, private events, feestjes en meer te organiseren!

  tot 125 personen.

Uitermate geschikt voor

Feestje Borrel Evenement Presentatie Business meeting Workshop Persevenement

Beneden + boven  

Bar Hout is een prachtige locatie voor jouw bedrijfsevenement of privé feest. Wij zijn exclusief af te huren voor evenementen, feesten en partijen. In overleg kan de ruimte naar eigen inzicht ingericht worden.

  tot 250 personen.

Uitermate geschikt voor

Privé evenement Bedrijfsfeest Bedrijfsevenement

Revaleiland 1 | 1014ZG | Amsterdam | info@barhout.nl | 06 25 23 35 74 | Workhout B.V. | KVK 72376325 | Privacyverklaring | https://barhout.nl/privacyverklaring/