fbpx

Revaleiland 1
1014ZG Amsterdam

No cash cards only

Groepsmenu Hout

Voor groepen vanaf 35 personen heeft Chef Ernst Benjamin een geweldig 3-gangen menu samengesteld. De gerechten van het 3-gangen menu worden hieronder uitgelicht.

Contact

Opmerkingen, vragen en/of suggesties? Stuur gerust een e-mail naar reserveringen@barhout.nl.

Voor

Geroosterde tonijn met limoen yoghurtdressing, gefrituurde kappertjes, zoet zure sjalot en mosterd sla.

Of

Rosé gebraden kalfsrosbief, gemarineerde paddestoelen, balsamico mayonaise en pecan crumble

Of vega

Tartaar van rode biet met piccalilly mayonaise, brood crouton en geraspte radijs

Hoofd 

Krokante eendenborst, citroen honing lak, geroosterde witlof en citroentijm jus

Of

Gebakken kabeljauw, gestoofde wintergroenten, saus van vadouvan kruiden en hollandse garnaal

Of vega

Geroosterde koningsboleet,witlof met een saus van parmezaan, basilicum gedroogde tomaat krokante ui

Na  

Gekarameliseerde ananas, crème van pure chocolade en vanille-ijs

Revaleiland 1 | 1014ZG | Amsterdam | info@barhout.nl | 06 25 23 35 74 | Workhout B.V. | KVK 72376325 | Privacyverklaring | https://barhout.nl/privacyverklaring/