Revaleiland 1
1014ZG Amsterdam
No cash cards only
Groepsmenu Hout
Voor groepen vanaf 35 personen heeft Chef Ernst Benjamin een geweldig 3-gangen menu samengesteld. De gerechten van het 3-gangen menu worden hieronder uitgelicht.
Contact
Opmerkingen, vragen en/of suggesties? Stuur gerust een e-mail naar reserveringen@barhout.nl.
Voor
Geroosterde tonijn met limoen yoghurtdressing, gefrituurde kappertjes, zoet zure sjalot en mosterd sla.
Of
Rosé gebraden kalfsrosbief, gemarineerde paddestoelen, balsamico mayonaise en pecan crumble
Of vega
Tartaar van rode biet met piccalilly mayonaise, brood crouton en geraspte radijs
Hoofd
Krokante eendenborst, citroen honing lak, geroosterde witlof en citroentijm jus
Of
Gebakken kabeljauw, gestoofde wintergroenten, saus van vadouvan kruiden en hollandse garnaal
Of vega
Geroosterde koningsboleet,witlof met een saus van parmezaan, basilicum gedroogde tomaat krokante ui
Na
Gekarameliseerde ananas, crème van pure chocolade en vanille-ijs